Alle voorzieningen dichtbij

De Van Foreeststraat ligt in de Heemradenwijk, een rustige, vriendelijke dorpswijk met veel laagbouw en groen. Winkelcentrum Centrumwaard met supermarkt, drogist, bakker, slager en pinautomaat ligt op loopafstand. Zorg is ook dichtbij met Medisch Centrumwaard naast de deur. Dat biedt een groot aantal voorzieningen op het gebied van gezondheid, zoals huisartsen, apotheek en fysiotherapie.

Centrale locatie

Het grote voordeel van de Van Foreeststraat is de centrale locatie. U bent snel waar u zijn wilt, of u nu met auto, fiets of openbaar vervoer reist. NS station Heerhugowaard bijvoorbeeld ligt op zo’n 7 minuten fietsen. Heerhugowaard kent bijzonder goede treinverbindingen naar enerzijds Den Helder en Hoorn en anderzijds Amsterdam en Haarlem. De bushalte voor lijn 160 naar Alkmaar ligt op loopafstand. En met de auto rijdt u binnen mum van tijd op de N242 richting Alkmaar en A9 richting Haarlem, Amsterdam en Schiphol of op de vernieuwde N507 richting Hoorn.


Gezellig stadscentrum

Heerhugowaard zelf heeft veel te bieden. Gezellig winkelen kan ook in Middenwaard: met diverse parkeergarages het grootste overdekte winkelcentrum in de kop van Noord-Holland. U vindt hier bovendien een grote bioscoopcultureel centrum “Cool”, een gezellig horecaplein, het gemeentehuis met bibliotheek, het stadspark, restaurantjes en cafés. Daar fietst u straks zo naar toe!

 

 

Erop uit

Vanuit De Foresto bent u op korte afstand van het buitengebied. Heerhugowaard ligt middenin het Noord-Hollandse landschap, dat zijn bestaan vooral dankt aan droogmakerijen van Leeghwater en zo typisch Hollands is. Met polders en dijken, molens en boerderijen, weilanden en wateren, koeien en kassen. Door de ligging in de polder is het mogelijk fiets- en wandeltochten over goed geasfalteerde wegen te maken. Het weidse polderlandschap is overigens niet het enige natuurschoon wat de regio biedt. Op minder dan een half uur rijden liggen stranden en duinen, bossen en het Alkmaardermeer. Ook kunt u dichterbij naar zwembad Waardergolf en park Waarderhout, het Rosarium of recreatiegebied het Geestmerambacht.

Stadse dynamiek

Wie de stadse dynamiek zoekt, zit hier eveneens goed. Heerhugowaard is strategisch gelegen tussen Alkmaar, Hoorn en Schagen. Steden die bekend staan om hun charme, cultuur en levendige centra. Met gezellige winkelstraten, mooie historische panden, theaters en restaurants, sportcentra en (jacht)havens. Gauw vervelen zult u zich hier niet!