Zo komen de appartementen eruit te zien

Het project bestaat uit twee woongebouwen: De Foresto 1 met 27 huurappartementen over vier etages en De Foresto 2 met 22 huurappartementen over drie etages. Elk appartement heeft een woonoppervlakte van rond de 90 m2. Er is één grotere woning van 120 m2 (bouwnummer 1 in De Foresto 1).

Twee slaapkamers, balkon of tuin, berging en eigen parkeerplaats
Alle appartementen bestaan uit een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche, een apart toilet, een bergruimte, vloerverwarming en een balkon of tuin. Op de begane grond is er voor elk appartement een afsluitbare berging met elektra, verlichting en afzuiging. Ook hoort bij elk appartement een eigen parkeerplaats. Daarnaast zijn er 14 openbare parkeerplaatsen en 1 gehandicaptenparkeerplaats.


Interieur Type A

Afwerking appartementen
De keuken wordt modern wit met een zwart aanrechtblad en is uitgerust met een recirculatie afzuigkap, inductiekookplaat, mengkraan en aansluiting voor een vaatwasser en inbouwkoelkast. Badkamer en toilet worden voorzien van Villeroy & Boch sanitair, Grohe mengkraan, softtip toiletbril, designradiator, grote witte wandtegels, grote vloertegels beige gemêleerd en kleine vloertegels in dezelfde kleur in het douchegedeelte. In de interne berging komt een aparte aansluiting voor een wasmachine en droger. De woonkamer en hoofdslaapkamer worden voorzien van een CAI-aansluiting. De buitenkozijnen zijn van kunststof, de binnendeurkozijnen van staal met een bovenlicht van helder glas. De wanden in de appartementen worden behangklaar opgeleverd (m.u.v. de meterkast en de berging in het appartement).

Installaties
De appartementen worden individueel verwarmd door middel van een cv-ketel met warmwatervoorziening, vloerverwarming en badkamerradiator. Ieder appartement wordt uitgerust met een mechanisch ventilatiesysteem, waarbij de lucht in de keuken, de badkamer, het toilet en de binnenberging wordt afgezogen.


Interieur Type B

Buitenruimte
De bouwnummers 1, 2 en 3 in De Foresto 1 en de bouwnummers 28, 29, 30 en 31 in De Foresto 2 op de begane grond hebben een privéterras op maaiveldniveau, afgescheiden van het openbare terrein door een groene haag. De appartementen op de verdiepingen zijn voorzien van een balkon van circa 10 m2 uitgevoerd in prefab beton. De balkons worden voorzien van een stalen hekwerk met hardglazen panelen.

Entree naar de appartementen
Via de hoofdentree worden de appartementen binnendoor bereikt. De appartementen op de verdiepingen zijn met de lift of via het trappenhuis bereikbaar. Naast de hoofdentree bevindt zich het bellentableau. Elk appartement wordt uitgerust met een videofooninstallatie, zodat binnen het appartement op een beeldscherm te zien is wie er bij de entreedeur op de begane grond staat. De toegangsdeur is vanuit het appartement te ontgrendelen. Met één sleutel opent u alle toegangsdeuren tot het complex. Voor de eigen toegangsdeur van het appartement, de berging- en balkon/tuindeur krijgt u een aparte sleutel.


Interieur Type C

Afwerking algemene ruimten
De vloeren in de algemene ruimten worden afgewerkt met vloertegels bij de hoofdentree en in de centrale gang op de begane grond. Op de verdiepingen zijn de gangen voorzien van vloerbedekking (marmoleum). De wanden worden gesausd en het plafond bestaat uit akoestisch spuitwerk. De kozijnen en binnendeuren in de algemene ruimten zijn van hout en voorzien van een vlakke houten deur met een geschilderde toplaag met een glasopening van helder glas. De trappen in het trappenhuis zijn van beton.