Appartementen opgeleverd aan nieuwe bewoners

Aan de Van Foreeststraat is het nieuwe appartementencomplex De Foresto opgeleverd. Een jaar na het feestelijke startsein voor de bouw zijn vandaag de eerste sleutels overhandigd aan de nieuwe bewoners van de 49 huurappartementen.

Een van de eerste huurders die de sleutel overhandigd kregen, zijn Jasper Keuken en Lisette Brederveld. Ze zijn erg blij met hun nieuwe appartement en beginnen direct met schilderen, zodat ze zo snel mogelijk kunnen verhuizen. ,,Deze woning heeft alles wat we ons kunnen wensen.’’

De verhuur van de woningen verliep soepel vertellen Pieter Jan Bot en Ellen Hoffman van Handel- en Exploitatiemaatschappij CAS BV, de opdrachtgever van het project. ,,De belangstelling voor deze woningen was groot. Alle appartementen zijn verhuurd en er is zelfs nog een wachtlijst. Er is duidelijk veel vraag naar ruime, moderne huurwoningen in Heerhugowaard.’’