Kijkdag voor nieuwe huurders

De nieuwbouw van De Foresto gaat in volle vaart door. De gevels van beide gebouwen zijn klaar en de steigers rondom verwijderd. Op het dak liggen de zonnepanelen die de stroom opwekken voor de algemene voorzieningen. In de appartementen staan alle binnenwanden en worden nu de keukens, badkamers en toiletten geïnstalleerd. De bouw ligt keurig op schema voor de geplande oplevering begin oktober.

Nog maar een aantal appartementen te huur
Ook met de verhuur gaat het hard. Er zijn op dit moment nog maar een aantal appartementen beschikbaar. Op 20 juni jl. was er een kijkdag voor alle toekomstige bewoners van De Foresto 2 die al een optie op een appartement hebben. Het was de eerste kans om hun toekomstige thuis te bezichtigen en vast een idee te krijgen waar hun meubels kunnen staan en hoe het uitzicht zal zijn.

Hieronder een indruk van de appartementen en de bergingen.