Nieuwsgierig naar de inrichting? Dit kunnen we u al vertellen

Nog even en beide appartementencomplexen van De Foresto aan de Van Foreeststraat in Heerhugowaard hebben hun hoogste punt bereikt. De contouren van het project worden steeds duidelijker! Een goed moment om alvast wat te vertellen over de afwerking en inrichting van de huurappartementen.

Alle appartementen worden opgeleverd met keuken en badkamer. De keuken wordt modern wit met een zwart aanrechtblad en is uitgerust met een recirculatie afzuigkap, inductiekookplaat, mengkraan en aansluiting voor een vaatwasser en inbouwkoelkast.

Badkamer en toilet krijgen grote witte wandtegels, grote beige gemêleerde vloertegels en in het douchegedeelte kleine vloertegels in dezelfde kleur. Het Villeroy & Boch sanitair wordt voorzien van een Grohe mengkraan en softtip toiletbril. In de interne berging komt een aansluiting voor een wasmachine en droger.

De appartementen worden individueel verwarmd door middel van een cv-ketel met warmwatervoorziening, vloerverwarming in de woonkamer en slaapkamers en een designradiator in de badkamer.

Rond half maart 2019 komt de complete verhuurbrochure online.