Wethouder geeft feestelijk startsein bouw De Foresto

Wethouder John Does van de gemeente Heerhugowaard heeft woensdagmiddag 31 oktober het feestelijke startsein gegeven voor de bouw van het plan De Foresto aan de Van Foreeststraat in Heerhugowaard. Dat deed hij door de eerste steen van een kim te leggen. De kim is de onderste laag stenen van een muur. Dat gebeurde onder toeziend oog van Ellen Roos en Nel Bot namens CAS BV, de opdrachtgever van het project.

Doorstroming op gang brengen

De wethouder is erg blij dat er nieuwe appartementen in Heerhugowaard worden gebouwd. ,,Het is een fantastisch project en vormt een mooie verbinding tussen de Heemradenwijk en Centrumwaard. De vraag naar woningen in onze gemeente is groot. Het is hoognodig dat het aanbod groeit. Hopelijk brengt dit project de doorstroming op gang en komen zo weer andere huizen vrij voor woningzoekenden. De realisatie kan wat mij betreft dus niet snel genoeg gaan. Ik kan het project bij wijze van spreken wel uit de grond kijken.’’